×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangernas kvalsuccé — klara för LAN-slutspel i Norge

1
De svenska talangerna får åka till Lofoten på LAN-turnering.
Både Young Ninjas och 00Prospects är klara för slutspel i den nya norska LAN-turneringen Heroes of Lofoten. Det står klart efter att de båda svenska femmorna gått obesegrade genom helgens kvalspel till turneringen.

Prospects var första lag att säkra sin biljett till Norge efter att i fredags ha vunnit svenskderbyt mot 9INE Academy och sedan besegrat BIG Academy i den avgörande kvalmatchen på lördagen.

För Young Ninjas stod det klart först på söndagen att laget säkrat en slutspelsplats då svenskarna besegrade Apeks Rebels i sin avgörande kvalmatch. I matchen innan den vann YN mot Tricked Academy i sin inledande kvalmatch.

Förutom de svenska akademilagen kommer ytterligare fyra lag att delta i Heroes of Lofoten-slutspelet. MASONIC och mouz NXT säkrade också platser genom helgens kvalturnering medan Astralis Talent och ENCE Academy tagit platser i turneringen sedan tidigare.

Som namnet antyder spelas Heroes of Lofoten på plats i Svolvær som ligger på Lofoten i nordvästra Norge. Turneringen har en sammanlagd prispott på 8000 dollar (~85 000 kronor) och spelas i början av mars.

Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..