×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Här ger Navi-stjärnan svar på tal till YEKINDAR

1
Denis "electronic" Sharipov gav Mareks "YEKINDAR" Gajinskis en känga efter att Natus Vincere besegrat Team Liquid.
Inför Team Liquids möte med Natus Vincere i IEM Katowice-gruppspelet sade lagets stjärnrifler Mareks "YEKINDAR" Gajinskis att Navi "förmodligen är ett av de lättaste lagen i gruppen". Det skulle han inte ha gjort.

23-åringen fick nämligen äta upp sina ord efter matchen som Natus Vincere vann med 2-0. Efter att Navi säkrat den sista rundvinsten på Anubis valde Navi-spelaren Denis "electronic" Sharipov att rikta en känga mot YEKINDAR genom att skrikandes referera till den lettiska spelarens ord i intervjun, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

— Det lättaste laget är i slutspelet! skrek electronic enligt sajten.

Även om Navi säkrat en slutspelsplats har laget en gruppspelsmatch kvar att spela mot G2 Esports. Matchen, som spelas under tisdagskvällen, avgör vilket av lagen som slutar etta i gruppen och därmed säkrar en direktplats till turneringens semifinal.

Trots förlusten fortsätter Team Liquids IEM Katowice-äventyr. Under måndagen besegrade laget Team Spirit och man har fortfarande chans att nå en slutspelsplats om laget vinner sin direkt avgörande gruppspelsmatch mot Faze Clan. Den matchen spelas med schemalagd starttid klockan 16:00 på tisdagen.

Se electronics känga mot YEKINDAR nedan:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..