×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Fnatic överlever övertidsdramat — KRIMZ en match från slutspel

2
Det blev jämnt i slutet mellan Fnatic och Outsiders.
Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic fick en enastående start i gruppspelet av IEM Katowice. De ställdes mot Outsiders och matchen började på Vertigo. Där bjöd Fnatic på en helt otrolig T-sida med hela 12 vunna rundor. Outsiders var inte dåliga på den attackerande sidan heller men Fnatics ledning var för stor, 16-12 till KRIMZ och kompani.

Näst på tur var Mirage och där var Outsiders med i matchen. De hade en rätt så bra T-sida och tog med sig åtta rundor till sidbytet. När de var deras tur att försvara så dominerade de. Fnatic vann bara en runda till och Outsiders stängde kartan med 16-8.

Sista och avgörande kartan, Overpass, var den jämnaste. Lagen bytte rundor fram och tillbaka innan Fnatic kunde dra ifrån och komma upp i en ledning på 14-10. Men Outsiders försvar var precis som förra kartan starkt. De lyckades komma tillbaka och hade till och med matchboll. Då klev KRIMZ upp och vann en 1on2 för att ta matchen till övertid.

Precis som under hela kartan så fortsatte det jämnt på övertiden. Men nu kunde Fnatic stänga ner Outsiders momentum. De stängde kartan, och därmed matchen med, 19-16. I och med detta är KRIMZ endast en match från slutspelet.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..