×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus avslöjar: Så skulle hans drömlag se ut i CS:GO

3
Hampus "hampus" Poser menar att Patrik "f0rest" Lindberg fortfarande är Sveriges bästa spelare.
Innan Hampus "hampus" Poser blivit sjukskriven så hann han spela in en video med Betway där han berättar hur hans drömfemma skulle se ut i CS:GO. Trots att han lämnat rollen som IGL i Ninjas in Pyjamas valde han att placera sig själv där.

Som AWP-spelare var han nära att välja 1.6-legendaren Yegor "markeloff" Markelov men valde istället att såklart välja Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Det var dock inte den enda Natus Vincere-spelaren han valde. Även Denis "electronic" Sharipov skulle han vilja ha med i laget.

Det mest spännande är kanske att väljer att ha med Patrik "f0rest" Lindberg. I videon säger hampus att han tycker f0rest är Sveriges bästa spelare genom tiderna. Han säger även att han tycker att f0rest är bäst just nu, trots att han inte spelar i ett topplag. Laget avrundas med Keith "NAF" Markovic samt Daniel "djL" Narancic som coach.

hampus drömlag:
Hampus "hampus" Poser
Patrik "f0rest" Lindberg
Oleksandr "s1mple" Kostyliev
Denis "electronic" Sharipov
Keith "NAF" Markovic

Daniel "djL" Narancic (coach)



Artikelbild: Kalle Strömgren, Karl-Filip Karlsson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..