×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

Klart: De får Ninjas In Pyjamas möta i IEM Katowice

1
Det blir brasilianskt motstånd för Ninjas In Pyjamas i lagets öppningsmatch i IEM Katowice.
Nästa vecka drar IEM Katowice, en av vårsäsongens största CS:GO-turneringar, igång. Turneringen inleds med en play-in-fas där 16 lag gör upp om sammanlagt 8 platser i huvudturneringen. Under helgen släppte turneringsarrangören ESL den inledande lottningen för turneringen.

Svensklaget Ninjas in Pyjamas är ett av de 16 lag som seedats till play-in-fasen. I sin första match får svenskarna möta det brasilianska laget Made in Brazil.

Utöver NIP deltar också Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic i play-in-fasen. Fnatic har lottats att möta det amerikanska storlaget Evil Geniuses i sin första tävlingsmatch för säsongen.

Här är samtliga öppningsmatcher i play-in-fasen:

8 lag har fått en direktinbjudan till turneringens gruppspel. I samband med att öppningsmatcherna för play-in-fasen meddelades presenterade ESL också grupperna för turneringen.

I grupp A återfinns Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid och Faze Clan. I grupp B har Heroic, Outsiders, Team Vitality och MOUZ lottats.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..