×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Klart: De får Ninjas In Pyjamas möta i IEM Katowice

1
Det blir brasilianskt motstånd för Ninjas In Pyjamas i lagets öppningsmatch i IEM Katowice.
Nästa vecka drar IEM Katowice, en av vårsäsongens största CS:GO-turneringar, igång. Turneringen inleds med en play-in-fas där 16 lag gör upp om sammanlagt 8 platser i huvudturneringen. Under helgen släppte turneringsarrangören ESL den inledande lottningen för turneringen.

Svensklaget Ninjas in Pyjamas är ett av de 16 lag som seedats till play-in-fasen. I sin första match får svenskarna möta det brasilianska laget Made in Brazil.

Utöver NIP deltar också Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic i play-in-fasen. Fnatic har lottats att möta det amerikanska storlaget Evil Geniuses i sin första tävlingsmatch för säsongen.

Här är samtliga öppningsmatcher i play-in-fasen:

8 lag har fått en direktinbjudan till turneringens gruppspel. I samband med att öppningsmatcherna för play-in-fasen meddelades presenterade ESL också grupperna för turneringen.

I grupp A återfinns Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid och Faze Clan. I grupp B har Heroic, Outsiders, Team Vitality och MOUZ lottats.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..