×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succéinhopp från abdi när Young Ninjas spöade ryssar

1
Ahmed "abdi" Abdi toppade scoreboarden när Young Ninjas fortsatte sin play-in-resa i Thunderpick Bitcoin Series.
När Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas under måndagskvällen spelade play-in-match i onlineturneringen Thunderpick Bitcoin Series tvingades laget ställa upp med sin coach Ahmed "abdi" Abdi istället för Max "maxster" Jansson. Det hindrade inte laget från att säkra en 2-0-vinst i matchen.

Tvärtom spelade abdi en avgörande roll när Young Ninjas besegrade det ryska laget Farfaraway. Efter att YN vunnit ryssarnas kartval Mirage på övertid toppade abdi scoreboarden på matchens andra karta Inferno som ninjorna vann med 16-11. 32-åringen noterades för 26 kills på kartan.

Segern innebär att Young Ninjas fortsatt håller sig vid liv i onlineturneringens play-in-fas. Svenskarna har en lång resa kvar till en slutspelsplats då formatet innebär att laget måste vinna fem raka matcher för att kunna ta sig vidare i turneringen.

Artikelbild: Thunderpick, NIP
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..