×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska stjärnan om Astralis-ryktena: "Enkelt val för mig att välja Heroic"

1
Rasmus "sjuush" Beck berättar varför han valde Heroic framför Astralis.
I slutet av förra året kom mediauppgifter om att det danska storlaget Astralis ville värva Heroic-spelaren Rasmus "sjuush" Beck från Heroic. Så blev inte fallet och 24-åringen förlängde istället sitt kontrakt med Heroic i ytterligare två år.

Nu avslöjar sjuush att valet av Heroic var förhållandevis enkelt. I en intervju med CS-sajten HLTV berättar dansken att han visserligen undersökte vilka alternativ han hade men att Heroics erbjudande var det som lockade mest.

— Det var ett ganska enkelt val för mig att välja Heroic, det handlade mer om att se efter vilka alternativ jag hade, berättar han.

— Det är en mix av flera saker, kemin mellan spelarna är riktigt bra och hela teamet bakom Heroic finns för oss hela tiden, de ger oss allt vi behöver och vi kan alltid lita på att de hjälper oss. Vi har alla så mycket talang och vill bli bättre hela tiden och vi litar på varandra att vi kommer att lägga ner arbetet som krävs, även om det inte är kul hela tiden.

Heroic kliver in i vårsäsongens första stora turnering som världens högst rankade lag på HLTV:s världsranking. Trots det menar sjuush att laget inte är där man vill vara än.

— Det är definitivt en självförtroendeboost att gå in i det nya året som världsetta. Jag tror inte att vi är helt nöjda med allting än dock, vi vill fortfarande åstadkomma mycket i år, få lite bra reultat och vinna fler turneringar, säger han.

Heroic spelar sin första match i Blast-gruppspelet klockan 15:00 på torsdagen då man möter Evil Geniuses.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..