×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Officiellt: Major-vinnaren gör comeback — blir del av nya franska femman

1
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux är en av spelarna i Richard "shox" Papillons nya femma.
Efter att ha hintat om ett nytt lag presenterade den franska CS-legendaren Richard "shox" Papillon sin nya franska femma under en sändning på Twitch på onsdagskvällen. Förutom shox består laget av den 34-årige Major-vinnaren Edouard "SmithZz" Dubourdeaux och en trio av mindre kända franska spelare.

SmithZz, som lade musen på hyllan efter höstsäsongen 2018, var en av spelarna som ingick i LDLC:s femma som besegrade Ninjas in Pyjamas i finalen av Dreamhack Winter 2014. Under sin långa karriär representerade fransmannen också lag som Team EnVyUs, Tita Esports och G2 Esports.

Enligt 34-åringen är comebacken endast tillfällig då han i ett inledande skede tagits in för att bidra med sin erfarenhet för att kunna forma de mindre erfarna spelarna i laget. Förutom shox och SmithZz består femman av Jeremy "Kursy" Gast, Ryan "Neityu" Aubry och Paul "day0s" Niel samt coachen Boris "flex0r" Latry.

Femmans uttalade målsättning är att kvala till vårens Major i Paris som spelas i den franska huvudstaden Paris. Laget har ännu inte fått något officiellt namn.

Den nya franska femman består av:
Richard "shox" Papillon
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Jeremy "Kursy" Gast
Ryan "Neityu" Aubry
Frankrike Paul "day0s" Niel

Frankrike Boris "flex0r" Latry (coach)

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack och Kalle Strömgren

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..