×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

SmithZz avslutar spelarkarriären

1
Edouard "SmithZz" Dubourdeaux har offentliggjort att han har valt att avsluta sin spelarkarriär. Den franska spelaren var med LDLC när de vann den fjärde majorn i CS:GO och lyckades även vinna över 14 stycken turneringar. SmithZz kommer nu istället att fokusera på streaming.
En av Frankrikes mest framgångsrika spelare i Counter-Strike: Global Offensive har valt att lägga musen på hyllan. Det är Edouard "SmithZz" Dubourdeaux som har varit inaktiv i G2 Esports i över ett år som nu väljer att officiellt lägga spelarkarriären bakom sig. Han gjorde ett namn för sig redan under Source och sågs som en av spelets bästa AWP-spelare genom tiderna.

SmithZz bytte över till CS:GO tillsammans med VeryGames under 2012. Tillsammans med laget visade han snabbt på stordåd men hamnade under det tidigare stadiet av spelet i skuggan av Ninjas in Pyjamas. När världen väl hade kommit ikapp svenskarna så var det dock SmithZz och hans VeryGames som sågs som världens bästa lag. Förutom spelarens över 14 turneringsvinster lyckades han även vinna en major, Dreamhack Winter 2014, tillsammans med LDLC.

Under 2017 valde dock spelaren att testa på coaching för G2 Esports. Även där var spelaren väldigt framgångsrik och lyckades vinna ytterligare tre stycken turneringar. Han återvände som spelare i mitten av 2018 med just G2 men blev bänkad endast fem månader senare. På bänken blev han kvar fram till idag och fokuserade istället på streaming. Detta kommer han även att göra nu när officiellt lämnar livet som professionell spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..