×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: 18-åring tar plats i Outsiders — Major-vinnaren bänkas

1
Trots att laget vann Majorn i Rio sätts en av spelarna nu på bänken i laget.
stod för en av CS-årets största skrällar när laget vann höstens Major i Rio. Trots framgångarna väljer laget nu att göra ändringar i sin femma.

Det är den ryska spelaren David "n0rb3r7" Danielyan som förpassas till bänken i laget för att göra plats för nytt blod i femman. Istället för n0rb3r7 väljer Outsiders att satsa på 18-årige Aleksandr "KaiR0N" Anashkin.

KaiR0N kommer senast från en sejour i Aurora Gaming men har tidigare också representerat lag som Team Spirit Academy och INDE IRAE. Under sin tid i Team Spirits akademi fick han också chansen att spela en turnering för huvudlaget.

Även om n0rb3r7 förpassats till bänken uppger Nikolai Petrossian, vd för Outsiders moderbolag, att han inte är till salu.

— David är en lysande spelare, det är därför vi inte lägger ut honom på transferlista. Om andra klubbar visar intresse och David själv har en önskan om att träna i turneringar är vi redo att överväga förslag på ett tillfälligt lån, säger Petrossian.

n0rb3r7 anslöt till Outsiders i slutet av maj förra året. Förutom att vinna Majorn i Rio hann 21-åringen också vinna ESL Challenger i Rotterdam och ta en silvermedalj på ESL Challenger i Valencia med laget.

Outsiders är nu:
Alexey "Qikert" Golubev
Ali "Jame" Djami
Jenya "FL1T" Lebedev
Petr "fame" Bolyshev
Aleksandr "KaiR0N" Anashkin

David "n0rb3r7" Danielyan (bänkad)


Artikelbild: Pressbild/Outsiders och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..