×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lista: 10 svenska toppspelare som letar lag inför 2023

2
Här är 10 svenska spelare som letar lag i CS:GO.
Det nya året är här vilket innebär nya möjligheter för unga superlöften och veteraner likväl. Med ett suveränt år bakom oss kan 2023 väntas bli maxat för många spelare och organisationer.

Här är 10 svenska spelare som letar efter nya möjligheter:

Patrik "f0rest" Lindberg


F.d Dignitas-skytten Patrik "f0rest" Lindberg har sedan maj 2022 varit öppen för nya möjligheter i CS-lag.

f0rest spelade som längst i Ninjas in Pyjamas f.rom 2012 till 2020 och är ansedd vara en av Counter-Strikes största legendarer.

Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora


Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora letar efter nytt lag att spela med sedan september 2022 efter en 3 år långvarig tjänst i Ninjas in Pyjamas.

20-åringen spelade som längst innan NIP tillsammans med X6tence Galaxy.

Zainab "zAAz" Turkie


En av CS-världens absolut starkaste damer, Zainab "zAAz" Turkie, har haft ett fram-och-tillbaka mellan CS och Valorant men är nu tillbaka på hemmaplan och letar efter osignade kvinnliga spelare att gå ihop med.

zAAz har en professionell karriär i Counter-Strike som sträckt sig så långt tillbaka som 2005 och är ansedd en legendar i scenen.

Hugo "Chawzyyy" Günther


En av sveriges mest lovande unga spelare och f.d Apeks-stjärna, Hugo "chawzyyy" Gunther, är sedan juli 2022 en free agent med siktet på nya möjligheter.

17-åringen spelade innan Apeks med bland annat Nigma Galaxy och har en lovande framtid i CS-scenen.

Adam "friberg" Friberg


CS-ikon och veteranspelaren Adam "friberg" Friberg har sedan maj 2022 tillsammans med resterande Dignitas-femman varit på jakt efter nya möjligheter.

Den 31-åriga legendaren har sedan tidigare i karriären spelat med Ninjas in Pyjamas i dess starkaste uppställning samt Heroic.

Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson


Boostmeister, CS-legendar och superstjärna. Olof "olofmeister" Kajbjer är minst sagt ett hushållsnamn i Counter-Strike och har sedan januari 2022 suttit på bänken i Faze Clan med ögonen öppna för nya möjligheter.

olofmeister spelade innan Faze tillsammans med Fnatic och var då ansedd som en av världens starkaste spelare i världens starkaste lag.

William "draken" Sundin


Tidigare ninja i Ninjas in Pyjamas, Fnatic-stjärna och svenskfavorit. William "draken" Sundin har sedan upplösningen av Into The Breach i december 2022 letat efter ett nytt projekt.

27-åringen har med sin AWP över 7 år av erfarenhet professionellt i CS:GO.

Jonas "Lekr0" Olofsson


F.d entry-fragger i Dignitas och sedan maj 2022 en free agent. Jonas "Lekr0" Olofsson har ögonen öppna för nya möjligheter.

29-åringen har sedan tidigare spelat tillsammans med bland andra Fnatic, Ninjas in Pyjamas och Godsent.

Dennis "dennis" Edman


Dennis "dennis" Edman har sedan slutet av 2021 varit free agent med ögonen öppna för nya projekt efter att ha lämnat Apeks.

31-åringen har under sin karriär spelat i lag som Godsent, Ninjas in Pyjamas och Gamerlegion.

Ludvig "HEAP" Alonso


Frag-maskinen Ludvig "HEAP" Alonso är free agent sedan maj 2022 tillsammans med resterande svenskar från Dignitas.

23-åringens tjänstgöring i Dignitas sträckte sig över 2 års tid där han stod som en av uppställningens starkaste skyttar.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..