×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

s1mple rasar efter G2-stjärnornas bild med fansen — esportchefen ber om ursäkt

1
Världens bästa spelare var rasande över G2-spelarnas bild.
En bild som spelarna i G2 Esports tagit med några av sina fans har lett till en hel del kontrovers.

Det var på lördagen efter G2:s vinst mot Faze Clan som spelarna ställde upp på att ta bilder tillsammans med sina fans på hotellet. På en av bilderna håller en supporter upp en rysk flagga, något som lett till starka reaktioner från bland annat den ukrainska världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

På Twitter riktar s1mple skarp kritik mot spelarnas omdöme och menar att spelarna inte borde ha gått med på att ta bilden.

"Hey G2 Esports det är en skithög och fem spelare som jag har mycket respekt för men de kan enkelt bestämma att inte ta den här bilden. Det här är inte en militär specialoperation, det är du mot ondska", skriver s1mple.


G2:s esportchef Julius "Mayne" Ylänne valde att snabbt kommentera situationen. I ett inlägg på Twitter skriver Mayne att bilden var ett misstag och att spelarna inte stöttar något krig.

"När vi tog bilder med fans på hotellet poserade ett fan med en rysk flagga och en bild togs innan vi insåg det. Vi stöder inget krig och vi hoppas att alla ser detta som det misstag det var och att det inte tar bort spelarnas fantastiska prestation idag", skriver Mayne.


Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..