×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Här är 5 fina skins du kan köpa utan att bränna en förmögenhet

2
Vill du pimpa ditt inventory utan att bli helt pank? Här är 5 prisvärda skins för dig!
Är du trött på default skins i CS:GO och vill ge dig ut på skinjakt men är orolig för att bränna hål på alla fickor?

Här är 5 skins som sticker ut i sina utseenden utan att sticka iväg med priserna.

Desert Eagle | Trigger Discipline



En färgglad men ändå något diskret Deagle som kan lyfta färgerna i ditt inventory. En Factory New kostar i nuläget endast 2,78€ på Steams marknadsplats och är på en budget ett suveränt val för att undvika den tråkiga standarden.
Uppskattat pris (FN): 2,78€

Glock-18 | Vogue


I färgglad och retrowave-anda är Vogue ett utmärkt skin med sköna vibranta nyanser som kan lyfta dina pistolrundors glans en aning. För att ligga under hundringen på skinnet kostar en Minimal Wear i skrivande stund 5,80€ på Steams marknadsplats.

Uppskattat pris (MW): 5,80€

AK-47 | Legion of Anubis


Utan tvekan ett extremt prisvärt skin med tanke på detaljnivåerna och motivet. Legion of Anubis ser 10x dyrare ut än vad den faktiskt är och går i skrivande stund för en hundralapp på Steams marknadsplats i Field Tested condition.

Uppskattat pris (FT): 9,98€

M4A1-S | Decimator


Decimator är ett skin för M4A1-S som man antingen älskar eller hatar. Kontraster mellan det rosa och det blåa är för vissa skrikigt men kan paras med andra skins i färgskalan mycket väl. I skrivande stund går skinnet i Minimal Wear condition för 12,59€ på Steams marknadsplats.

Uppskattat pris (MW): 12,59€

AWP | Neo-Noir


Att hitta ett skin för AWP:n som är exotiskt eller ögongodis för under hundralapparna är i princip omöjligt, men med Neo-Noir kommer man nära något som är unikt och står ut på spelplanen. I Field Tested condition kan man i skrivande stund köpa en Neo-Noir för 26,60€ på Steams marknadsplats.

Uppskattat pris (FT): 26,60€

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..