×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Valves Twitter-skämt får fansen att hoppas på ett VM i Counter-Strike

1
Fansen suktar efter VM i CS:GO efter förslaget från Valve.
CS-gemenskapen har fått en ny ögonsten i siktet efter att utvecklarna Valve la upp en tweet som skämtsamt antydde hur ett VM i CS:GO skulle se ut.

"Om CS:GO hade VM-övertid: Om en match slutar 15-15 separeras spelarna i 5st 1v1-arenor baserat på sina positioner på scoreboarden (top fragger vs. top fragger etc). Alla åskådar varje 1v1-möte. Första laget som vinner 3 utav 5 vinner matchen", skrev Valve på sin Twitter.


Trots att tweeten med allra störst sannolikhet endast var på skämt så väckte det inte minst ett intressant koncept men även ett sug hos både spelare och fans i kommentarsfältet.

"Låt oss göra det", skrev Nathan "NBK" Schmitt. "Jag talar för alla CSGO-fans när jag säger att vi en gång vartannat år vill ha en Valve-hostad CSGO World Cup Major", skriver insider-profilen Hac1.

Ett flertal kommentarer i tråden föreslog att övertidssystemet skulle kunna implementeras i matchmaking där spelare istället för att avsluta sina matcher oavgjorda får chans att ställa poängen till rätta.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..