×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CS-proffset rasar efter att ha blivit snuvad på kontrakt: "Tre månader slösade"

1
Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen kommer att berätta offentligt om hur dåligt han behandlats.
Den danska CS-spelaren Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen har inte haft någon flyt i sina kontakter med organisationer det här året. Enligt spelaren själv har han vid tre tillfällen kommit överens muntligt med organisationer men sedan blivit snuvad på kontraktet efter att organisationerna dragit sig ur i sista stund.

I ett uppmärksammat inlägg på Twitter berättar spelaren om sin besvikelse över situationen.

"Igår var en av de tuffaste dagarna i min karriär. Precis som i januari och mars. Tre gånger i rad har jag blivit lovad ett kontrakt och sedan fuckad samma dag som vi ska skriva på. Tre månader slösade av år 2022", skriver han.

NaToSaphiX skriver också att den tredje och sista gången blev droppen som fick bägaren att rinna över. Till följd av detta kommer han nu att berätta om händelserna öppet på sin Youtube-kanal.

"Jag lät de första två gå obemärkt förbi, men den här gången kommer jag att berätta offentligt. Vänta er en galen video."

"Jag kommer inte att posta den här videon för min skull. Som ung spelare får du lära dig att vara tyst i alla frågor på grund av den negativa inverkan det kan ha på din karriär. Det kan fortfarande påverka min negativt, men sanningen kanske låter kommande unga talanger undvika dessa problem. Det är därför jag gör det", skriver han.


Den 26-årige spelaren har ett förflutet i lag som Sprout, Heroic och Nordavind. Under 2022 agerade han inhoppare i Team Finest under vårsäsongen och kom tvåa i den franska LAN-turneringen La Coupe i ett mixlag med bland annat Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: cs_summit/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..