×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip är tillbaka — ska storsatsa på svensk Counter-Strike

4
Den legendariska organisationen Begrip är tillbaka. Denna gången ska det blir en storsatsning på svensk CS.
En av Sveriges mest ikoniska organisationer är Begrip. År 2000 startade allt och det är svårt att nämna alla spelare som kom fram genom talangfabriken. Spelare som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Patrik "f0rest" Lindberg, Patrik "cArn" Sättermon och Björn "THREAT" Pers fick sin start i Begrip.

I CS:GO har det gjorts ett par halvhjärtade försök att ta tillbaka organisationen till sitt tidigare arv. Detta har dock inte varit så framgångsrikt. Nu återvänder organisationen på riktigt. I samband med detta gör de en stor rebrand där logga byts ut och hela Begrip byggs egentligen om från grunden.

— Vi har gått tillbaka till våra gamla rötter som härstammar i den svenska scenen inom Counter-Strike där Begrip kommer lyfta upp talanger på internationell nivå. Det är många organisationer som tappat hoppet om den svenska scenen men det har inte Begrip.

Begrip har förmågan att hjälpa kommande talanger och ge dem möjlighet att avancera. Vi lär ungdomarna hur spelplanen fungerar och vad som krävs för att bli professionell spelare eller streamer.

I Sverige finns det gått om talanger som förtjänar att få synas i rampljuset men många organisationer saknar tyvärr både kunskap och erfarenhet samt finansiellt stöd.
Skriver Andreas "krypt" Naaman, VD för Begrip, till Fragbite.

Organisationen kommer att presentera ett CS:GO-lag i framtiden men de ska även vara intresserade av andra områden i esporten. Begrip berättar för Fragbite att de även kommer att anordna turneringar under nästa år som ska spelas både online och på LAN.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..