×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip släpper sitt lag — startar webbshop istället

1
Begrip kom tillbaka 2020 under ny ledning och med ett nytt CS:GO-lag. Sedan dess har den legendariska organisationen mönstrat flera olika laguppställningar. Nu har de valt att släppa sitt lag för att gå en annan väg.
Den legendariska organisationen Begrip kom tillbaka 2020 för att satsa på den svenska CS:GO-scenen. De värvade då spelarna Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso och David "Jayzwalkingz" Kempner som tidigare representerat Esportsadviser som tog hem Elitserien och Fragleague under 2019. De lyckades inte hålla kvar i Elitserien och valde att gå skilda vägar med organisationen, samtidigt som Begrip offentliggjorde sin nya logga.

I början av 2021 presenterade organisationen Lukas "MistFire" Poromaa, Hannes "hns" Johansson, Maximilian "JMA" Andersson, Jonathan "Karley" Lundell och Andreas "krypt" Naaman. De två sistnämnda har ersatts av den tidigare Torpedo.gg-spelaren William "tease" Sid, tillsammans med före detta Lilmix-spelaren Per "Per0N" Norrbin. De tog sig till final i de båda öppna kvalen till BLAST Nordic Masters: Spring 2021 men fick se sig besegrade av Nigma Galaxy och Team Singularity.

Organisationen har nu offentliggjort att de valt att släppa laget för att satsa helhjärtat på elektronisk handel och deras webbshop. Laget har meddelat Fragbite att planen är att hålla ihop och intresserade organisationen kan nå laget på följande mail: pernorrbin98@gmail.com

Begrip var:
Hannes "hns" Johansson
Lukas "MistFire" Poromaa
Maximilian "JMA" Andersson
William "tease" Sid
Per "Per0N" Norrbin


Artikelbild: Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..