×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip är tillbaka — ska signa akademilag: "Största satsningen vi gjort sedan 2020"

2
Den klassiska organisationen gör comeback på den svenska CS:GO-scenen.
Den svenska organisationen Begrip ska återigen ge sig in i den svenska CS:GO-scenen. Denna gång blir det med en akademi-satsning som går under namnet Begrip Academy.

– Vår filosofi med Begrip Academy är egentligen ett grundkoncept som skapades år 2000 i syfte att utbilda talanger i Counter-Strike och skapa professionella esportspelare. Begrip Academy innebär en möjlighet för svenska spelare att spela under en organisation som verkligen helhjärtat vill uppnå framgång, säger organisationens delägare och CMO Andreas Naaman.

Organisationen, som under 1.6-eran fostrade spelare som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg, återuppstod under nytt ledarskap i början av förra året. Efter att ha genomfört ett par satsningar på olika svenska femmor meddelade organisationen så sent som i april att CS:GO-satsningen lades på is och att fokus framöver skulle ligga på bolagets webbshop.

Bara ett par månader senare är alltså Begrip tillbaka och enligt Naaman ska den nya satsningen ha bättre förutsättningar än tidigare.

– Varje satsning vi gör är självklart annorlunda, annars skulle Begrip som varumärke aldrig utvecklas. Just denna satsning är den största satsning vi gjort sedan 2020, idag har vi helt andra resurser än vad som tidigare funnits, säger han.

Det är än så länge inte känt vilka spelare som kommer att bli en del av Begrip Academy och på vilken nivå laget kommer att tävla på, men fler nyheter lär komma inför höstens säsong.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..