×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Officiellt: dev1ce lämnar Ninjas In Pyjamas — återvänder till Astralis

1
Nu är det klart. Den danska legendaren lämnar NIP och återvänder till Astralis.
Efter en lång tid av rykten och uppgifter står det nu klart, Nicolai "dev1ce" Reedtz är tillbaka i Astralis. Den danska legendaren lämnar därmed Ninjas in Pyjamas efter ungefär ett och ett halvt år i organisationen.

Det senaste året har han dock spenderat på ninjornas bänk efter att han sjukskrev sig i december 2021. Nu återvänder han till organisationen där han vunnit fyra stycken Majors. I laget ersätter han Asger "farlig" Jensen som blivit placerad på bänken.

Alla vet att jag har gått igenom en tuff period, men jag har tagit tiden jag behöver för att ta igen och hitta den bästa versionen av mig själv. Det ger mig bara extra motivation och jag vill fokusera min energi framåt. Jag har hittat viljan och lyckan att spela igen — jag är taggad på att komma tillbaka till det jag älskar, bidra till laget och jag kan inte vänta på att börja. Skriver dev1ce i ett uttalande.

Astralis
Lukas "gla1ve" Rossander
Andreas "Xyp9x" Højsleth
Benjamin "blameF" Bremer
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Mikkel "MistR" Thomsen (inhoppare)

Peter "casle" Sørensen (tillfällig coach)

Asger "farlig" Jensen (bänkad)
Martin "trace" Heldt (bänkad)

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..