×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Succé för dev1ce — briljerade mot rivalen i comebacken

1
AWP-stjärnan var suverän i sin första tävlingsmatch på ett år.
Efter nästan på dagen ett års frånvaro gjorde den danska AWP-stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz under söndagen comeback i tävlingssammanhang. 27-åringen, som sjukskrevs i december förra året, briljerade på servern när Astralis vann sin åttondelsfinal i onlineturneringen CCT North Europe Series.

Den danska legendaren toppade scoreboarden i derbyt mot Tricked Esport som Astralis vann med 2-0. Det blev totalt 56 kills för dev1ce över de två kartorna där han också noterades för en ADR på över 100. Han vann också AWP-matchen i matchen mot Philip "Lucky" Ewald, spelaren som ersatte honom i Astralis när han signade för Ninjas in Pyjamas.

Ända sedan dev1ce sjukskrivning har fansen väntat på hans comeback. När han i oktober värvades av sitt forna lag Astralis var det många som hoppades på en comeback redan i höstsäsongens Major i Rio, men organisationen beslutade istället att skjuta fram den i några veckors tid.

CCT North Europe Series är troligtvis Astralis sista turnering för året. Genom segern är laget klara för kvartsfinal i turneringen där man får möta antingen HEET eller William "draken" Sundin och hans Into The Breach.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..