×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fyra svenskar får lämna FPL — över 30 spelare tas bort från ligan

2
Flera starka proffsspelare får lämna FPL i den senaste uppdateringen av spelarbasen.
När världens bästa CS:GO-spelare inte tävlar eller tränar med sina lag väljer många att spela i Faceit Pro League (FPL). Ligan, som många aspirerande proffsspelare kämpar hårt för att ta en plats i, uppdaterar sin medlemslista med jämna mellanrum och enligt den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov valde Faceits admins att rensa ut 34 spelare i helgen.

Enligt OverDrive fick fyra svenska proffsspelare lämna ligan efter den senaste uppdateringen. Det är Joel "joel" Holmlund, Tim "nawwk" Jonasson, Adam "WolfY" Andersson och Rasmus "kreaz" Johansson som är svenskarna som uteslutits från spel i ligan.

Förutom svenskarna skriver OverDrive att bland annat Aleksi "allu" Jalli, Egor "flamie" Vasilyev och Ladislav "GuardiaN" Kovács fått lämna ligan.

FPL går själva inte ut med någon information om vilka spelare som får lämna ligan och varför vissa spelare utesluts. En av de vanligaste anledningarna till varför spelare tas bort från FPL är på grund av inaktivitet.

OverDrives lista över spelare som fått lämna FPL:

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Ninjas In Pyjamas
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..