×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Spelaren kickas från FPL efter klagomål från andra proffs: "Blev ignorerad"

1
Den ryska spelaren kickas från FPL och är märkbart besviken.
Den ryska spelaren Eugene "Aunkere" Karyat har blivit kickad från FPL. Detta har gjort spelaren, som precis vann ligan, väldigt frustrerad. I ett inlägg på Twitter skriver spelaren att han blivit ignorerad av Neil "NeiL_M" Murphy, en av FPL-cheferna.

Aunkere försöker motivera att han ska stanna kvar med att nämna att han vunnit FPL nyligen, att han spelar med ett topp 30-lag samt att han lyckades kvala in till majorkvalet. Detta valde NeiL_M att svara på i en tweet.

I hans tweet har en med en konversation med spelaren där han beskriver att flera spelare klagat på honom. Detta då de ansett att han varit svår att spela med. Han skriver även att de förklarat hans situation tidigare samt att han inte är signad med laget han spelar med, Forze, och att de vann en plats i Majorkvalet som en mix.




Artikelbild: WePlay

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..