×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESY visar upp sjuka reflexer i magisk clutch: "Helt jävla galet hur bra han är"

1
Ilya "m0NESY" Osipov fortsätter chocka världen med sinnessjukt spel.
G2 Esports-stjärnan Ilya "m0NESY" Osipov har imponerat världen med sin skicklighet i CS:GO många gånger. Nu har ikonen än en gång lämnat ett sinnessjukt avtryck i clutch-historien.

Under en Faceit Pro League hub-match med endast proffsspelare befann sig m0NESY i en clutch-situation på Mirage med AWP-vapnet i hand där clutchen var avgörande för att inte avsluta underlägets matchpoäng i förtid.

m0NESY bestämde sig för att gå full-aggro och demonstrera inte minst sitt sylvassa aim men perfekt rörelse och kattlika reflexer som ledde till att tonåringen räddade sitt lag med fyra galna kills.



Clutchen kommenterades av James Banks och delades inom kort på Reddit där ett flertal överväldigade kommentarer skickats.

"Det är ärligt talat helt jävla galet hur bra han är", skrev en användare. "De där rörelserna var orgasmiska", skrev en annan. "Aurimas "Bymas" Pipiras kunde inte ens landa ett enda skott på honom, vad i helvete var det där för rörelser", påpekar en annan.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..