×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Kontroversiella coachens avstängning är lyft — får delta i turneringar igen

1
Nicolai "HUNDEN" Petersens avstängning har blivit lyft. Den kontroversiella coachen får nu delta i ESIC-turneringar igen.
Nicolai "HUNDEN" Petersen var den första coachen att bli avstängds för sitt användande av den beryktande coachbuggen från 2020. I samband med detta fick han en åtta månader lång avstängning. Men detta var inte allt. Under 2021 blev han bannad av ESIC igen.

Det var under augusti som coachen blev bannad efter att han delat med sig av Heroics strategier till ett lag som skulle delta i samma turnering som Heroic. För detta blev han bannad i två år från ESIC-turneringar trots att ingen hade öppnat filerna.

Nu, efter lite mer än ett år, har hans avstängning lyfts. ESIC har varit väldigt mystiska kring de diskussioner de har hållit. Nu får han delta ESIC-turneringar igen. I detta inkluderas bland annat ESL och Blast. I Valve-turneringar får han dock fortfarande inte delta fören 2024.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..