×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Efter Dust2-uppdateringen — Counter-Strike slår nytt spelarrekord

1
Den senaste Counter-Strike-patchen ledde till att rekordmånga spelade CS:GO.
Förra veckans stora Counter-Strike-händelse var förstås Valves uppdatering till map-poolen. Trotjänaren Dust2 byttes ut mot Anubis vilket ledde till minst sagt blandade reaktioner bland de aktiva proffsspelarna.

Till följd av uppdateringen slogs dock ett minst sagt trevligt CS:GO-rekord. Dagen efter uppdateringen uppmättes nämligen 1 129 095 samtidiga spelare i spelet, enligt Steamcharts. Antalet samtidiga spelare är ett nytt spelarrekord för i år.

Även om peaken av samtidiga spelare är imponerande är det inte ett nytt historiskt rekord. Flest samtidiga spelare någonsin, 1 305 714, uppmättes i april 2020 då massiva coronarestriktioner infördes världen över.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..