×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest om relationen med Fnatic-spelarna: "Hyser inget agg, folk snackar bara"

1
Patrik "f0rest" Lindberg stänger ner rykten om ont blod mot Fnatic-spelarna.
Legendaren Patrik "f0rest" Lindberg klargör att det inte finns något ont blod mellan honom och gamla Fnatic-femman nästan ett årtionde efter den ikoniska incidenten på Dreamhack i Bukarest.

Det var under en Q&A-video som f0rest tog bort allt tvivel om relationen med den gamla Fnatic-femman från dagarna i Ninjas in Pyjamas efter att en tittare hade frågat just det — om det finns en underliggande rivalitet från den tiden.

- Kortfattat, nej. Jag tror att det var en enstaka liten stint som fastnade i huvudet på folk, specifikt Bukarest-incidenten med handskakningsgrejen. Det var i stundens hetta typ av grej, men jag tror inte att det är något varken vi eller dem håller agg för eller något.

Vi är tävlare, i stundens hetta blir saker lite hårda, det är så det är. Så nej, jag ska t.om spela med Jesper "JW" Wecksell i en showmatch i Rio mannen. Så nej, inget agg... Jag har sett folk snacka höger och vänster, så inget alls.


Bukarest-incidenten som specifikt benämns i videon var efter att Fnatic hade säkrat en BO1-vinst i gruppspelet av turneringen mot NIP och därefter vägrat att skaka hand med sina motspelare tillsammans med toxiska kommentarer.


Artikelbild: Pressbild/Black Molly Entertainment

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..