×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Flera streamers allvarligt skadade av attraktion på Twitchcon: "Brutit ryggen på två ställen"

0
Twitch-streamern Adriana Chechik var en av personerna som skadade sig på attraktionen.
Under helgen arrangerade Twitch sin stora streamerfestival Twitchcon i San Diego i USA. Nu kommer rapporter om att flera streamers skadats allvarligt på festivalen.

Streamern och porrskådespelerskan Adriana Chechik, som har över 800 000 följare på Twitch, skrev i ett inlägg på Twitter att hon skadat ryggen efter att ha deltagit i en skumgrops-attraktion i en av utställningsmontrarna. Ögonblicket när Chechik skadades fångades på en video som senare spreds av influencern Jake Lucky på Twitter.


Efter att Lucky spridit videon kom flera vittnesmål från andra streamers som också skadat sig i skumgropen.

Enligt nyhetssajten Buzzfeed valde arrangören först efter flera olyckshändelser att stänga ner aktiviteten för besökarna. Enligt Buzzfeed var skumgropen bara 60 centimeter djup på vissa platser vilket är mer än en meter mindre än vad som rekommenderas.



Artikelbild: Adriana Chechik/Twitter och Chippy Chimp/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..