×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

CS-stjärnan rasande över lagets kontraktsbrott: "Vilket bortkastat år"

1
Tomáš "oskar" Šťastný har lämnat Titans-projektet. Han var extremt besviken med organisationen.
Den utan tvekan bästa tjeckiska CS:GO-spelaren genom tiderna är Tomáš "oskar" Šťastný. Under hans tid med Hellraisers och Mousesports vann han ett flertal turneringar och båda lagen var ofta högt rankade på världsrankingen. Under de senaste åren har det dock varit tuffare.

Han valde i år att lämna det tjeckiska laget Sinners för att testa vattnet internationellt igen. Detta med laget Gorillaz som efter många om och men faktiskt gick ut med sitt riktiga namn Titans. Det blev dock inga framgångar med laget där alla spelare transferlistades i oktober.

oskar har nu blivit släppt ur sitt kontrakt och det är inga glada miner från den tjeckiska spelaren. Han skriver på Twitter att han är glad att han äntligen är ute ur organisationen. Anledningen till att han nu kunnat gå är att avtal i kontrakten inte har uppnåtts. Han säger även att detta var ett bortkastat år för honom.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..