×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nya CS-laget säljer av nästan hela femman efter bara två månader

1
Robin "flusha" Rönnquists gamla lagkamrater slopas efter bara två månader under nya fanan.
Tre spelare och en coach säljs från Titan-femman efter knappa 2 månader. Den f.d Gorillaz-femman hamnade under Titans fana i augusti.

Av en okänd anledning gör organisationen av sig med Sergey "LMBT" Bezhanov, Anton "supra" Tšernobai, Tomáš "oskar" Šťastný samt Miikka "suNny" Kemppi enligt en tweet från organisationen.

Det dröjde inte länge tills det att en av de två kvarvarande spelarna, Magnus "Nodios" Olsen, annonserade att han lämnat laget i jakten på ett nytt lag.

"Två veckor sen bestämde jag mig för att inte fortsätta i Titans eller med grabbarna i sökandet för en ny organisation. Idag kan jag äntligen säga att jag kunde avsluta mitt kontrakt. Jag är jätteglad att vi kunde möjliggöra deta och nu är det tid att hamna tillbaka på banan med min karriär. Förhoppningsvis hittar jag ett nytt hem där CS-ambitioner, löften och överenskommelser är den första prion.", skriver Nodios.

I skrivande stund är Mathias "MSL" Lauridsen den enda kvarvarande spelaren i Titans-femman.

Artikelbild: Pressbild/Titans

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..