×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Här är gearet som flest CS-proffs använde i Majorn

1
Vad ska man egentligen använda när det kommer till gear? Det är ofta väldigt individuellt men det är fortfarande spännande att se vad proffsen använder.
Vad använder egentligen den absoluta eliten när de spelar? Jo det vet vi tack vare Prosettings.net. De har samlat in data över vad proffsen använde under Majorn. På vissa delar ser vi hur specifika grejer dominerar.

När det kommer till möss så är Logitech stora favoriten. Över 50% av av spelare på Majorn använde sig utav en Logitech-mus. Det som kanske är ännu mer slående är att 48% av alla spelare använde samma modell, Logitech G Pro X Superlight. Tvåa på listan är Zowie där 19% av proffsen använde någon av deras möss. På tredjeplats hittar vi Razer med 16%.

På tangentbordsfronten är det fortfarande Logitech som sitter på förstaplatsen. Denna gången har de dock inte lika stor ledning. 23% sitter de på, tätt följt av Razer och Zowie som båda har 19% av spelarbasen. Spännande är dock att i finalen så använde sex av tio spelare XTRFY-tangentbord.

Logitech dominerar dock inte överallt. När det ska lyssnas så är det HyperX som är starkast. Deras klassiska Cloud-design har hjälpt dem till att 40% av alla Majorspelare använder deras hörlurar. Logitech ligger på denna fronten på en andraplats. Enda stället där vi inte ens hittar Logitech är när det kommer till musmattor. Där är det Zowie som är populärast med 26% följt av SteelSeries med 16%.

Allt statistik finns här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..