×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

s1mple utsedd till årtiondets bästa CS-spelare: "En annan spelare förtjänar det lika mycket"

1
När spelarna själva får välja är Oleksandr "s1mple" Kostyliev årtiondets bästa CS-spelare.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev prisades under helgen som årtiondets bästa Counter-Strike-spelare. Priset delades ut av turneringsarrangören ESL efter att en panel bestående av 75 CS-proffs fått rösta om vilken spelare som åstadkommit mest de senaste tio åren.

s1mple påbörjade sin proffskarriär år 2014 när han var 16 år gammal och har sedan dess utvecklats till att bli världens bästa spelare. Under sin karriär har han representerat lag som Hellraisers, Team Liquid och Natus Vincere och sammanlagt spelat in över 1,7 miljoner dollar (~17,7 miljoner kronor) i prispengar.

Det var först förra året som s1mple vann sin första Major när Natus Vincere vann Majorn i Stockholm på höstsäsongen. Spelarens största utmanare om titeln årtiondets bästa spelare var Nicolai "dev1ce" Reedtz som vunnit fyra Majors med Astralis. Enligt s1mple är dev1ce lika mycket värd priset som honom.

— Det känns bra att få priset även om Major-trofén var mer viktig för mig den här gången. Jag tycker också att det finns en spelare som förtjänade det här priset lika mycket som jag gjorde – dev1ce, sade s1mple i sitt tacktal.

– Jag ska göra mitt bästa för att uppnå samma resultat som han har. Det finns ingen gräns för perfektion.

Se s1mple ta emot priset

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..