×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN får prestigefyllt pris på Esports Awards: "Jag är mållös"

2
Det var mitt under en stream på Twitch som Emil ”Heaton” Christensen fick reda på att han vunnit ett "Lifetime achievement award” från Esports Awards.
Emil "HeatoN" Christensen visste inte ens att han hade vunnit priset förrns Expressen kom in i hans stream och ville ha en kommentar. När HeatoN såg tillkännagivandet så kunde han inte hålla sig från att gråta och flera av tittarna skrev fina meddelanden i chatten.

HeatoN är en legendar inom Counter-Strike och anses ofta varit en av de bästa spelarna genom tiderna. Under senare år har han varit en stor del av communityt och hjälpt till med många projekt.

I en intervju av Expressen säger HeatoN ”Jag är helt chockad, satt faktiskt i stream när jag fick reda på det och kan säga att det föll mer än en tår under streamen. Så otroligt stort att dels ta plats som första svensk för att ha dedikerat sitt liv till något man älskar, men också att få dela det med alla mina fantastiska vänner i min stream live.”

Förutom HeatoN så hedras även Dennis ”Thresh” Fong, Daniel ”Ogre1” Ryan, Tom ”Ogre2” Ryan, Morgan Romine, Alexander Garfield och Jason Lake. I december får alla pristagare åka till Las Vegas för att ta emot priset.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..