×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Heroic säkrar finalplats i Majorn — Furia snubblar på målsnöret

1
Richard "Xizt" Landström tar med sig danska femman in till finalen av Majorn i Rio efter håriga 2-1-vinsten mot hemmalaget.
Heroic säkrar en finalplats i Rio-Majorn efter en ödesmättad 2-1-vinst mot hemmafavoriterna Furia Esports med 2-1.


Matchen startade på danskarnas kartval Inferno och blev en ensidig slakt där Furia inledde sin CT-halva med en stadig 9-6-ledning men tog helt över kartan efter sidbytet med 7 raka rundor utan att ge Heroic en centimeter att spela med för en 16-6-vinst.

Kampen fortsatte på Ancient där nagelbitandet maxades. Heroic tog en 10-5-ledning på sin CT-halva och fick brassarna hack i häl som kvitterade 15-15 med 10 rundor på raken. Under övertiden lyckades Heroic med knappa medel säkra kartan med 19-17 för att ta matchen till en tredje karta.

Hela kalaset avgjordes på Nuke och blev en dundrande succé för danskarna som hade ett 10-5-övertag efter T-halvan och hade en spurt energi för att kamma hem kartan i andra halvan med 16-5 och därmed matchen.

Vinsten för Heroic innebär att de ställs mot i storfinalen med Richard "Xizt" Landström som ensam svensk på scenen. För Furias del innebär förlusten en prispeng på ca 826 000 i fickan.

Storfinalen spelas ikväll med schemalagd starttid klockan 19:00.


Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..