×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Flera tomma stolar i utsålda Major-arenan – fansen festar utanför istället

1
Den stora Counter-Strike-festen hölls utanför arenan istället för i den.
En stor sak under årets Major i Rio har varit de passionerade brasilianska fansen. För första gången någonsin har en Majors två gruppspelsfaser spelats inför en fullsatt arena.

När slutspelet i Majorn igår kickade igång i en betydligt större arena var det därför många som hade höga förhoppningar på en stor publikfest. Men den stora publikfesten uteblev.

Åtminstone uteblev den tänkta stora festen inuti arenan. Enligt den brasilianska journalisten Gabriel Oliveira var arenan, som tar över 18 000 personer i publiken och är slutsåld, bara fylld till hälften.

"Första matchen på Jeunesse Arena slutade med mindre än hälften av platserna fyllda", skriver Oliveira på Twitter.



Istället för att se matcherna i arenan vallfärdade de passionerade fansen i högre grad till den brasilianska CS:GO-profilen Alexandre "Gaules" Borbas egen tittarfest som hölls utanför arenan. I en tråd på Reddit har flera användare ifrågasatt valet att låta Gaules ha sin fest utanför arenan istället för i den.

"Gaules är inte 'bara' en vanlig streamer. Han gör UPPLEVELSEN av att titta på CS tusen gånger bättre", skriver användaren singers77 i sin trådstart på Reddit.

Se festen som Gaules anordnade utanför arenan

Artikelbild: Gaules/Twitch och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..