×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Outsiders klara för majorfinal — skickar hem Mouz

1
Trots att det krävdes tre kartor så var det ingen tvekan om att Outsiders skulle ta sig till majorfinalen nere i Rio. Med 2-1 i kartor så skickade de hem det tyska laget Mouz i kvällens semifinal.
Det stod mellan MOUZ och Outsiders i första semifinalen av IEM Rio och det var omöjligt att förutspå vilket lag som skulle ta hem vinsten. Trots en svag andra karta så blev det dock Outsiders som tog sig vidare till majorfinalen.

Outsiders började starkt på Ancient med en 16-10-vinst men tappade sedan på Overpass där Mouz lyckades knipa en 16-14-vinst. På tredje kartan visade Outsiders att de verkligen förtjänar en finalplats, de tog hem Inferno med 16-7.

Matchens MVP var utan tvekan Ali "Jame" Djami och han avslutade med en HLTV-rating på 1.40 över alla tre kartor.

Det var bara sex månader sedan Outsiders tappade sin stjärnspelare Mareks "YEKINDAR" Gajinskis men laget fick istället förstärkning av nykomlingarna Petr "fame" Bolyshev samt David "n0rb3r7" Danielyan. På väldigt kort tid har laget blivit otroligt starkt och trots två nykomlingar så har laget nu tagit sig till majorfinal.

Imorgon 19.00 kommer outsiders få möta vinnaren av Heroic och Furia Esports. Vinnaren av IEM Rio 2022 tar hem 500 000 amerikanska dollar (ca 5,2 miljoner kronor).

Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..