×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

KRIMZ efter kvartsfinalförlusten i Majorn: "Vi gör fortfarande rookiemisstag"

1
Den svenska Fnatic-stjärnan var både besviken och glad efter kvartsfinalen mot Outsiders.
Freddy "KRiMZ" Johanssons resa i Majorn tog slut i kvartsfinalen. Fnatic förlorade Majorns första kvartsfinal med 0-2 i kartor mot Outsiders på torsdagskvällen.

Efter matchen intervjuades KRIMZ av den amerikanska nyhetssajten Dust2.us och berättade då att han var nöjd över lagets prestation som helhet i turneringen men också besviken över hur laget spelade i kvartsfinalen.

– Jag är verkligen nöjd med de framsteg som vi har gjort här. Vi hade en del problem tidigare i Challengers Stage att ta oss vidare till Legends, men att ta sig till slutspel är superbra, säger han.

– Jag är ledsen över att vi åker ut på det sätt som vi gjorde idag, vi spelade inte vårt spel alls. Det märktes att vi inte har mest erfarenhet av att spela på scen.

Enligt KRIMZ finns det mer att hämta för Fnatic som han menar har hög potential. Med mer erfarenhet kan laget utvecklas ytterligare.

– Vi har inte nått vår topp än. Vi gör fortfarande rookiemisstag som grupp och som individer. Jag tror att det handlar om att få mer erfarenhet tillsammans och spela fler LAN, och att ta oss till slutspelsstadier för vi behöver verkligen erfarenhet, säger han.

– Det är ett pågående arbete. Det kommer inte att ta en vecka eller en månad, det kommer att ta lång tid.

I och med uttåget i kvartsfinalen slutar Fnatic på en delad femteplats i Majorn. Det är lagets bästa placering i en Major sedan 2018 då lagets då helsvenska femma nådde kvartsfinal i Majorn i Boston.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..