×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Fnatic-ledarens hyllning till KRIMZ: "Väldigt imponerad"

1
Andreas "Samuelsson" Samuelsson hyllar Freddy "KRIMZ" Johansson för sin imponerande mentalitet.
Freddy "KRiMZ" Johansson är den enda svenska spelaren kvar i Majorn i Rio. Att spela Majors är han dock van vid.

Häromdagen uppmärksammade turneringsarrangören ESL KRIMZ fantastiska Major-historik. 28-åringen, som själv vunnit två Majors under sin karriär med Fnatic, är en av bara sex spelare som spelat över 100 kartor på Majors.

I samband med att ESL uppmärksammade KRIMZ valde också Fnatics lagchef Andreas "Samuelsson" Samuelsson att hylla KRIMZ för sin starka mentalitet.

"Mycket imponerad över hur Freddy fortfarande kan vara så hungrig efter 100 kartor på Majors, och 1678 kartor i svart och orange! Jag har lärt mig så mycket av vikingen själv. Låt oss ha en bra turnering här, kompis", skriver Samuelsson om KRIMZ.

Inför den fjärde spelomgången i Legends Stage har Fnatic ett starkt utgångsläge med två vinster och en förlust på sina tre spelade matcher. Laget kan säkra en plats i slutspelet under måndagskvällen om laget vinner mot det tyska storlaget BIG.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..