×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Media: Avstängda kommentatorn slog sönder TV och hotade personal

1
Matthew "Sadokist" Trivett blev bortagen från Majorn efter en incident. Enligt uppgifter till Jaxon samt Dust2.us ska vi nu har fått mer detaljer kring detta.
Efter Challengers Stage så syntes inte längre Matthew "Sadokist" Trivett i Majorsändningen. ESL bekräftade att de tagit bort honom efter en "incident". Snabbt därefter kom information att ingen spelare skulle varit involverad. Men nu kommer nya uppgifter att det faktiskt var andra stora profiler som varit påverkade.

Enligt uppgifter till Jaxon ska ett gäng av sändningsteamet gått ut och druckit ett stort gäng caipirinhas, en populär drink i Brasilien. Detta bekräftar även källor till Dust2.us. När de kommit tillbaka till hotellet ska de ha gått till ett rum med datorer tillgängligt för sändningsteamet.

I rummet ska den populära brasilianska kommentatorn Alexandre "Gaules" Borba varit där med ett annat gäng från content-teamet. Detta ska enligt uppgifterna gjort Sadokist rejält frustrerad. En anledning till detta var att Gaules ska ha haft sin kamera redo att sätta igång tillgänglig.

Sadokist ska ha blivit aggressiv och arg för att de var i rummet för de "engelska sändningsteamet". Enligt källan till Jaxon ska brassarna varit lugna till en början. Men Sadokist ska fortsatt ha varit aggressiv och kastat en frisbee på en av personerna i rummet.

Enligt ett flertal källor till Jaxon ska det ha slutat med att Sadokist slagit sönder en TV och skällt ut en anställd. Efter detta ska ett säkerhetsteam samt ESL tagit bort Sadokist från platsen.

Enligt Dust2.us ska en av de högst uppsatta personerna i ESL, Michal "Carmac" Blicharz, försökt lugna ner Sadokist utan att lyckas. Detta ska ha lett till en rejält bråk mellan Carmac och Sadokist fram till att polisen blev inkallad.

Sadokist ska ha blivit sparkad från eventet direkt efter detta och ESL ska ha bokat det första flyget hem till kanadensaren.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..