×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Israel

Uppgifter: Vitality-stjärnorna gick ner i lön — behövde ha råd med ny spelare

1
En fransk streamer berättar nu att samtliga Vitality-spelare ska ha gått ner i lön för att ha råd med nya spelaren.
Sébastien "KRL" Perez är för Source-spelare ett namn man känner igen. Den stora rivalen till Kévin "Ex6TenZ" Droolans har under de senaste åren blivit en av de största franska CS-streamersen. Han berättade under onsdagen för sin publik att spelarna i Team Vitality varit tvungna att ta till drastiska åtgärder för att kunna plocka upp en ny spelare.

Enligt den franska streamern ska samtliga Vitality-spelare valt att sänka sina egna löner för att organisationen skulle ha råd med Lotan "Spinx" Giladi. KRL påstår att israelen ska haft en lön på 20 000 euro i ENCE och att den franska organisationen inte skulle haft råd med detta.

Upplockandet av Spinx har redan burit frukt för Vitality som vann ESL Pro League tillsammans med spelaren, lagets första titel sedan de blev en internationell femma. De har dock varit upp och ner och riskerar idag att inte gå vidare till Legends Stage av Majorn.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..