×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Lista: Majorns 5 bästa spelare i Challengers Stage

1
Här är spelarna som imponerade mest under Majorns första gruppspelsfas.

1. Dmitry "sh1ro" Sokolov (Cloud9)


Cloud9 lyckades med nöd och näppe ta sig vidare från Challengers Stage. Hade det inte varit för Dmitry "sh1ro" Sokolov hade laget förmodligen inte haft en chans.

Trots att C9 bjöd på blandade resultat var sh1ro den spelare som avslutade Challengers Stage med högst HLTV-rating av alla spelare. 21-åringen hade inte en enda dålig karta och kan hans lagkamrater steppa upp i Legends Stage är han på god väg att bli turneringens MVP.

2. Florian "⁠syrsoN⁠" Rische (BIG)


Inför Majorn var BIG mer eller mindre uträknade. Det tyska storlaget har tvingats spela utan sin ordinarie spelare Josef "faveN" Baumann och istället fått förlita sig på akademispelaren Elias "s1n" Stein.

Trots detta imponerade BIG ordentligt under Challengers Stage och gick vidare med tre vinster och en bo1-förlust mot Bad News Eagles på resultatraden. Lagets bästa spelare i matcherna heter Florian "syrsoN" Rische som lett vägen med sin AWP.

3. Kaike "KSCERATO" Cerato (Furia Esports)


Bara ett av de sydamerikanska lagen lyckades ta sig vidare från Challengers Stage. Furia Esports, med Kaike "kscerato" Cerato i spetsen, får nu åtnjuta allt stöd från hemmapubliken i nästa fas.

Under Challengers Stage har KSCERATO spelat riktigt bra och är kanske den rifler som imponerat mest. 23-åringens styrka på T-sidan var avgörande för Furias framgångsrika anfallsspel i matcherna mot OG och 00Nation.

4. Mathieu "ZywOo" Herbaut


Team Vitalitys största stjärna är som vanligt i toppen av listorna av spelare som levererar. ZywOo står ensam för 25 % av alla lagets kills och bjöd på några riktiga läckerheter under Challengers Stage.

I Legends Stage ställs ZywOo direkt mot sin stora AWP-rival Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans Natus Vincere. Om Vitality ska ha någon chans i den matchen behöver ZywOo prestera på samma höga nivå som under Challengers Stage.

5. Rigon "rigoN" Gashi


Bad News Eagles försvarsspel under Challengers Stage var i princip ogenomträngbart. Laget vann över 80 % av alla rundor man spelade på CT-sidan — överlägset bäst under Challengers Stage.

En av anledningarna bakom lagets succé är Rigon "rigoN" Gashi. På sina fyra spelade kartor levererade rigoN en HLTV-rating på 1.38 och hade en av de högsta siffrorna när det kommer till antalet kills per runda.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..