×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung seger för Nomix mot Pepsilon – toppar grupp A i Fragleague Sverige

1
Toppmötet mellan Nomix och Pepsilon i Fragleague Sverige slutade 2-1 till Nomix.
Nomix är tillbaka på vinnarspåret i Fragleague Sverige. Efter att ha förlorat mot Goldenskulltrooper i början av veckan studsade laget tillbaka och tog en tung 2-1-seger mot Pepsilon under lördagskvällen.

Sverige Nomix
bsover, 1mackez, looky, naesman, zero

Sverige Pepsilon
Debo, Ariant0, bobeksde, Rallew0w, Ludwig

Matchen inleddes på Pepsilons kartval Mirage och Nomix kopplade direkt greppet om matchen genom att spela hem kartan med siffrorna 16-11.

På Overpass fortsatte Nomix att storspela och gick till halvtidsvila med en 10-5-ledning efter ett strålande anfallsspel. I den andra halvan vaknade Pepsilon dock till ordentligt och lyckades vända kartan helt till en 16-13-vinst.

Avgörandet på Inferno blev sedan en riktig rysare där lagen höll jämna steg med varandra kartan igenom. Till slut kunde Nomix rycka ifrån och vinna kartan med 16-13, mycket tack vare en strålande insats från 16-årige Oliwer "bsover" Ekbäck som avslutade kartan med 33 kills.

I tabellen toppar nu Nomix och Pepsilon grupp A tillsammans med sex poäng inspelade.

Grupp A Fragleague Sverige
1. Nomix2-16p
2. Pepsilon2-16p
3. Goldenskulltrooper1-03p
4. Lanexperience1-13p
5. 9INE Academy0-30p

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..