×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Blueprint öppnar starkt i Fragleague Sverige – vann övertygande i öppningsmatchen

1
Blueprint Esports vann grupp B:s öppningsmatch i Fragleague Sverige.
I torsdags spelades den första matchen i grupp B av Fragleague Sverige. Blueprint Esports gick segrande ur öppningsmatchen mot Dodarey efter en stabil 2-0-seger.

Sverige Blueprint Esports
hampz, K3NNY, kwisy, Timothybtw, HugoBEAST

Sverige Dodarey
nLs, Twinkey, siz, slinger, kalletzz

Matchen inleddes på Dodareys kartval Mirage och Blueprint kopplade greppet om matchen direkt. Efter en stabil 10-5-halva drog laget ifrån ordentligt på T-sidan. Hampus "hampz" Schönberg storspelade och landade på 26 kills när Blueprint säkrade kartsegern med siffrorna 16-6.

På Vertigo fortsatte Blueprint att dominera. Efter 15 rundor var ställningen 12-3 och även om Dodarey vann pistolrundan i den andra halvleken men försprånget upp till Blueprint var alldeles för stort. Kartan slutade 16-6 till Blueprint som därmed går upp i ledning i grupp B.

Grupp B Fragleague Sverige
1. Blueprint Esports1-03p
2. Curlews0-00p
3. Volt Gaming Syndicate0-00p
4. IWNL Sweden0-00p
5. Dodarey0-10p

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..