×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Övertidsdrama i Fragleague Sverige — IWNL säkrar sin andra vinst

1
Det blev en otroligt spännande match i Fragleague Sverige under onsdagen.
Under onsdagskvällen ställdes IWNL mot Blueprint i Fragleague Sverige. Båda lagen hade en vinst i grupp B innan matchen så matchen betydde otroligt mycket. På Mirage var det Blueprint som var starkare och kunde säkra kartan med 16-10.

Näst på tur var Overpass och det blev det jämnt. IWNL imponerade på T-sidan och kunde få med sig åtta rundor i sidbytet. Blueprint ville dock inte vara sämre och efter en vunnen pistolrunda började de ta kommando. Det höll dock inte så länge utan IWNL jobbade sig tillbaka för att stänga kartan med 16-11.

Sista och avgörande kartan blev också den jämnaste. Här tog IWNL snabbt kommando över kartan och det såg ut som att de skulle stänga den fort. När det stod 13-4 började dock Blueprint komma tillbaka. De tvingade faktiskt kartan till övertid. Och det räckte inte med en övertid, inte heller två eller tre eller till och med fyra. I den femte övertiden kunde IWNL tillslut vinna matchen.

Grupp B Fragleague Sverige
1. IWNL Sweden 2-06p
2. Blueprint Esports 1-13p
3. Volt Gaming Syndicate0-00p
4. Curlews0-10p
5. Dodarey0-10p

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..