×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves miss(?) får CS-spelarna att köpa tyska spelarens sticker som galningar

1
En eventuell miss från Valve har gjort att Josef "faveN" Baumanns sticker blivit en av de dyraste inför Majorn i Rio.
Under helgen kom äntligen den efterlängtade stickers-uppdateringen till Counter-Strike: Global Offensive. Inför Majorn i Rio släppte Valve alla nya stickers från turneringens deltagare.

Något som fick flera CS-spelare att lyfta på ögonbrynen var faktumet att BIG-spelaren Josef "faveN" Baumanns autografsticker var med i uppdateringen. Anledningen till förvåningen är att faveN inte kommer att spela Majorn för BIG utan ersätts av akademispelaren Elias "s1n" Stein på grund av en sjukskrivning.

Att faveN inte kommer att vara med och spela har fått flera spekulanter att investera i faveNs sticker i tron om att Valve
gjort ett misstag och därför kommer att ta bort den i en uppdatering. Denna spekulation har drivit upp priserna på spelarens stickers till den grad att faveNs guldsticker nu kostar över 80 dollar (~900 kronor) på Steam Marketplace, vilket gör den till den femte dyraste av alla autografstickers.

Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews kan dock spekulanterna åka på en rejäl kalldusch. Enligt sajten har Valve tidigare släppt stickers för spelare som senare inte spelat Majorn och låtit dessa vara kvar i spelet. Detta gör att faveNs sticker kanske ändå inte kommer att bli så sällsynt som spekulanterna hoppas på.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..