×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

CS-streamern öppnar låda för hundratusentals kronor — millimeter från en Titan Holo

1
En av de mest populära CS-kreatörerna just nu var orimligt nära på att öppna det dyraste klistermärket i världen.
De som är intresserad av skins, stickers och trading överlag vet nog vem ohnePixel är. Den tyska streamern har under de senaste orden blivit en av de största CS-kreatörerna, inte så mycket för sin skill i spelet utan mer sin kunskap om skins och tradingscenen.

Häromdagen valde han att göra något, som i mångas ögon kanske är dumt. Han öppnade en sticker capsule från EMS One Katowice 2014. Själva behåller kostar ungefär 12 000 dollar, motsvarande ungefär 130 000 kronor. Allt i hoppet om att få ett specifikt klistermärke, Titan Holo.

Klistermärket är det dyraste i världen med sin kostnad på runt 70 000 dollar, runt 760 000 kronor. När han öppnar klistermärket så slutar de dock inte som han vill. Han får istället ett NIP-klistermärke men bara några millimeter bort så kan man se Titan Holo.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..