×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Faze Clan-stjärnans sticker ifrågasatt: "Har ingen aning"

1
Brassarnas häpnan över Finn "karrigan" Andersens sticker-design skapade enorm förvirring.
En stunds enorm förvirring hände på sociala medier efter brasilianska fans såg Faze Clan-stjärnan Finn "karrigan" Andersens nya stickers-design inför Majorn i Rio.

Det var efter att proffset hade delat en bild på sin egna sticker på Twitter som häpnande och upprörda brasilianska kommentarer dök upp i flödet där karrigan såg ut som ett stort frågetecken.

"Har ingen aning vad 22 är i Brasilien, men jag tog det för att det är mitt tröjnummer", kommenterar karrigan efter bombarderingen.

Bland många kommentarer nämndes tajmingen som extremt dålig då 22 är den nuvarande presidentens partinummer som minst sagt inte är omtyckt av många brasilianska medborgare.

Efter att ha fått situationen förklarad av bland annat Dust2.br-reportern Roque Marques tackade karrigan för förklaringen och meddelade att han inte hade en aning om det.

"Jobbet är ibland att också förklara det självklara, så innan någon insinuerar något. 22 är numret som karrigan bär på sin FaZe-tröja.", skriver Marques.

Det dröjde inte särskilt länge för karrigan att gå ut med ett officiellt uttalande på portugisiska i sitt flöde där han än en gång tydligt förklarar meningen med 22 på stickern.

"Jag valde 22 inte bara för att det är mitt tröjnummer, men detta året har varit speciellt i min karriär och i mitt privatliv, att gifta mig. De två viktigaste sakerna i mitt liv, min karriär och min familj frodar det här året och det vill jag hylla.", förklarar karrigan.

Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..