×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Into The Breach säkrar slutspelsplats i CCT North Europe – möter ryskt lag i åttondelen

1
William "draken" Sundin levererade på servern när Into The Breach tog en slutspelsplats i CCT North Europe Series.
Svensklaget Into The Breach, med William "draken" Sundin och Alfred "RuStY" Karlsson i femman, hade kniven mot strupen i gårdagens avgörande gruppspelsmatch i onlineturneringen CCT North Europe Series. Svenskarna höll dock för trycket och säkrade en vinst med 2-0 mot estländska SC Esports.

Storbritannien Into The Breach
draken, dobbo, CYPHER, Adam9130, RustY

Estland SC Esports
eku, fejtZ, consss, MakiG, Wahtzz

ITB vann den avgörande gruppspelsmatchen med 2-0 efter kartvinster på Nuke (16-9) och Dust2 (16-14). Den svenska AWP-stjärnan draken hade serverns högsta HLTV-rating sett över hela matchen.

För Love "phzy" Smidebrant, vars lag Sangal Esports också spelade en avgörande gruppspelsmatch igår, blev gårdagen inte lika lyckad. Sangal förlorade sin match mot Tricked Esport och är därmed utslagna ur turneringen.

Med gruppspelet avklarat är det totalt tre lag med svenskkoppling som tagit sig till slutspelet. Den helsvenska talangfemman 00Prospects får möta det kinesiska storlaget Tyloo i åttondelen medan Fnatic Rising, med Peppe "Peppzor" Borak och Adam "WolfY" Andersson i femman, ställs mot tjeckiska Dynamo Eclot. För draken och RuStY blir åttondelsfinalen mot det ryska topplaget 1WIN.

Slutspelet drar igång i slutet av veckan med de fyra första åttondelsfinalerna på fredagen följt av nästkommande fyra på fredagen. CCT North Europe Series har 50 000 dollar (~550 000 kronor) i prispott.

Artikelbild: Pressbild/Dreamhack
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..