×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla vinster för Eyeballers – säkrar förstaplatsen i Elitseriens grundserie

1
De regerande mästarna avslutar Elitseriens första gruppspelsfas på topp.
Eyeballers fortsätter att imponera på den svenska scenen. Efter andraplatsen i Svenska Cupen i helgen säkrade laget igår en förstaplats i Elitseriens första gruppspelsfas genom dubbla vinster mot Blueprint Esports och FinaKillar.

Segrarna innebär att Eyeballers spelat 13 matcher i grundserien utan att förlora en enda gång. Det enda poängtappet laget drabbats av är på grund av att två av lagets matcher gått till övertid.

Då grundserien ska spelas färdigt den här veckan spelades hela sex andra matcher i gårdagens Elitserien-omgång. Marskalk spelade två matcher och vann först mot Lawoo men torskade senare på kvällen mot Young Ninjas.

Vizer, som inledde säsongen starkt, spelade också två matcher under gårdagen. Laget åkte på två tunga förluster mot HelaHavetStormar och 00Prospects och riskerar därmed att missa nästa fas av turneringen.

I de två kvarvarande matcherna från gårdagen vann Kappa Bar mot Lemondogs och Lilmix besegrade BluePrint Esports.

Inför kvällens sista spelomgång är det framförallt matchen mellan Vizer och Kappa Bar som är av intresse. Vizer behöver vinna för att säkra en plats i nästa fas – vid förlust är det istället Marskalk som kniper den sista platsen.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..