×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers fortsatt obesegrade i Elitserien – vann toppmöte mot Kappa Bar

2
Leo "Svedjehed" Svedjehed visade vägen när Eyeballers tog sin elfte raka seger i Elitserien.
Eyeballers fortsätter att dominera i Elitserien. Laget, som slutade tvåa i Svenska Cupen i helgen, tog sin elfte raka seger i Elitserien igår när laget vann mot tabellfyran Kappa Bar.

Sverige Eyeballers
flusha, JW, Sapec, SHiNEE, Svedjehed

Sverige Kappa Bar
Baaten, dezon, kasi, pupcake, zen

19-årige Eyeballers-talangen Leo "Svedjehed" Svedjehed var tongivande i gårdagens seger 16-8-seger på Inferno. Storlöftet stod för 25 kills i matchen och toppade scoreboarden överlägset framför lagkamraten Jesper "JW" Wecksell på 21 kills.

Kappa fick revansch senare på kvällen då laget tog en seger mot Marskalk. Utöver de matcherna skrällde HelaHavetStormar mot Kirikou och 00Prospects krossade FinaKillar.

Med bara ett par spelomgångar kvar har flera lag redan spikat sin plats i nästa fas av Elitserien. Eyeballers, Kirikou, 00Prospects och Kappa Bar har alla skramlat ihop tillräckligt med poäng för att garanterat ta sig vidare.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..