×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny statistik visar: Här är de populäraste siterna att planta bomben på

1
Rusha B! Eller?
Hur ofta lyckas T-sidan planta bomben på Dust2? Det har analysverktyget Scope försökt ta reda på. Genom att titta på data från över 350 000 matcher fick Scope fram data som visar hur ofta som T-sidan lyckas planta bomben på de olika kartorna.

Förvånande nog visar statistiken att den karta i map-poolen som T-sidan oftast lyckas planta bomben på är den nyaste kartan Ancient. Detta kan komma som en förvåning då Ancient också är en av de mer CT-sidade kartorna. Uppenbarligen är retakes inte ett större problem för CT-spelarna på kartan.

Den karta i map-poolen som T-sidan har svårast att komma till bombplant på är Mirage. I bara 43 % av alla spelade rundor på kartan lyckas T-sidan planta bomben på någon av siterna.

Tittar man på datan över vilka siter som är mest populära att planta bomben på sticker klassikern Dust2 ut. Statistiken visar att den beprövade och noobvänliga taktiken "rusha B!" inte tillämpas framgångsrikt lika ofta som den förtjänar. 60 % av alla framgångsrika bombplants på kartan sker istället på A-siten.

Kartorna som T-sidan plantar bomben på oftast
1. de_ancient – 49,21%
2. de_inferno – 48,55%
3. de_cache – 48,54%
4. de_overpass – 46,65%
5. de_dust2 – 44,64%
6. de_nuke – 44,14%
7. de_vertigo – 43,41%
8. de_mirage – 43,01%



Artikelbild: Skärmbild: Counter-Strike

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..